Wednesday, July 1, 2009

Potvrzovací dopisy

Ahoj campáci :)

Už jsme rozeslali potvrzovací dopisy na e-mailové adresy, které jste napsali v přihláškách. Několik dopisů jsme poslali i klasickou poštou již před 14-ti dny. Správně by tedy každý účastník měl už potvrzovací dopis mít. Kdo nemá potvrzovací dopis, tak ať napíše na adresu ecstrakonice@elimpisek.cz svoje jméno a datum narození. Ověříme si, že je v seznamu a pošleme mu dopis v odpovědi.

Kdo přijede na camp, nebude mu 18 let a nebude mít potvrzení od lékaře a od rodičů, NEMŮŽEME HO ZAREGISTROVAT JAKO ÚČASTNÍKA CAMPU!!! To znamená, že Vás budeme muset poslat domů :( A to nechceme ani my, ani vy. Proto si prosím zkontrolujte, zda máte obě potvrzení (od lékaře i rodičů). Pokud Vám z nějakých důvodů potvrzovací dopis nedošel či jste ho ztratili, kontaktujte nás, pošleme Vám nový :) Stejně tak si prosím detailně pročtěte, co vše se v e-mailu a potvrzovacím dopisu píše!

Pokud je Vám více než 18 let, potvrzení od lékaře a rodičů o Vašem zdravotním stavu nepotřebujeme ;) V takovém případě, jen dejte vědět, že potvrzovací dopis v pořádku došel :)

No comments: